Božično Vzdušje & Rdeče Ustnice

Božično Vzdušje & Rdeče Ustnice BOŽIČNO VZDUŠJE & RDEČE USTNICE

Hej,

Tukaj je…

Ponosno vam predstavljam svojo prvo objavo na blogu!

Čakala sem na to prelepo decembersko vzdušje, da lahko z vami delim naslednji korak v svojem življenju.

Prepričana sem, da nisem edina, ki ima že v septembru na svoji playlisti božične pesmi. V teh mrzlih dneh enostavno obožujem gledanje božičnih filmov, zavita v udobno odejo in z vročim čajem v rokah. Ampak kaj točno je tisto, kar počnem raje od zgoraj naštetega? Ja! Moj makeup, preden se celotna družina združi na božični večerji.

Želela sem pripravit nekaj makeup look-ov, v katerih se bo našla čisto vsaka izmed vas in vam hkrati dati nekaj idej za vaš božični makeup.

Nekatere izmed vas prisegate na rdečo šminko, smokey eyes in dramatičen look, medtem ko ste druge zadovoljne (le) z naravnim makeupom. Moje mnenje je, da rdeča barva mora biti del božičnega vzdušja.

Začela bom s svojim najljubšim look-om.

Pri vseh izgledih sem uporabila tekoči puder v svojem odtenku kože, nanesla transparenten puder v prahu in na lička ter čelo dodala bronzer.

Na vekah sem uporabila senčke v rjavih odtenkih in na koncu dodala še malo bleščic (ker je december!). Da sem oči še dodatno poudarila sem uporabila črn eyeliner, na ustnice pa nanesla rdečo mat šminko.

Za drugi look sem se odločila, da naredim malo bolj dramatičen makeup na očeh, za vse punce, ki niso zadovoljne le z naravnimi odtenki. To dosežeš z rdečo, črno in temno rjavo senčko. Oči pa lahko poudariš tudi z uporabo umetnih trepalnic. Po želji lahko dodaš še rdečo šminko, ampak si vseeno zapomni "manj je več".

Zadnja makeup ideja pa je za vse, ki menijo, da jim rdeča šminka ali smokey eyes ne pristajata. Enostavno lahko svoj dnevni makeup (tudi, če sta to le maskara in puder) spremenite v božičnega tako, da mu dodate nekaj rdečega – uhani, pulover, rdeča sponka za lase ali pa rdeč lak za nohte.

Zapomni si, da smo vsi kot snežinke – vsak je drugačen, a lep na svoj unikaten način.
Želim vam lepe praznike, polne smeha, ljubezni in dobre družbe.

Hvala za branje,

Xx

Lea

BOLEA – The Art of Makeup (Interview)

Preberi Še