Makeup LAB (Vlog)

Hej!

Kot nekateri lahko veste, sem bila pretekle tri mesece kar konkretno odsotna in zasedena z delom na italijanski seriji v Gorici, kamor sem se za ta čas tudi preselila, željna novih izkušenj in znanja. 

To je tudi razlog, da sem spletno stran in instagram začasno postavila na stranski tir. Pred dnevi sem se vrnila in zdaj je čas, da vam predstavim projekt, ki sem ga pripravljala skoraj pol leta.

Še pred začetkom svoje makeup kariere sem nakako sanjala o tem, da bi imela nekakšno oddajo/vlog, kjer bi puncam posredovala informacije, ki bi jim v začetni makeup karieri prišle prav.

Ampak samokritičnost, da nisem za vodenje in stanje pred kamero, da nimam dovolj izkušenj, me je držala nazaj in ostajala sem le pri "bodo drugi, ne rabim še jaz". Ampak tudi "bodo drugi" mi ni dalo čistega miru. Ne, nihče še ni povedal tega in tega - zakaj potem vseeno ne bi jaz?

In tako me je življenje čez čas pripeljalo do tega… Možnost delati ravno to, česar me je bilo strah. Kako bodo sprejeli ljudje, ali bom dovolj dobra, jim bom všeč, bom ustrezala kriterijem? In ravno to me je spomnilo, da naj sledim sebi in svojim željam.

Strah bo vedno večji in večji, dokler ga ne bom počila, kot bi počila balon.

In zdaj je tu. Serija petih vlogov sestavljena iz mojih izkušnjenj, mojega dela in moje ljubezni do tega posla.

BoLea Makeup in Leones Studio sta združila moči… In nastal je Makeup LAB.
Hvala Leones-u za izkušnjo, premagan strah in eno ali dve stopnički več v moji karieri.

Nekaj na hitro o prvi sezoni.

Začetek je sestavljen iz osnove kaj vse potrebuješ, da začneš delati in graditi kariero kot makeup artist. Kasneje pa sem se osredotočila le na podrobnosti, ki sem jih tekom dela in z izkušnjami ugotovila sama. Kako narediti obstojno in lepo podlago, ter kako naličiti moškega - dva različna tipa.

V zadnjem, petem vlogu, pa sem naredila krajši intervju s priznano makeup artistko, ki že ima leta in leta izkušenj z delom vizažistke. Med drugimi govoriva tudi o tem zakaj je pomembno šolanje in biti self-taught makeup artist ni dovolj.

Spodaj si lahko ogledaš vseh pet videov prve sezone LAB Makeupa…

Hint: v enem izmed njih imas skrito nagradno igro :)

Prava izbira pudra ni več problem

Preberi Še